Η εταιρία

Η ΑΚ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ ΑΠΕ Α.Ε. με 25 χρόνια εμπειρία πάνω σε συστήματα εξοικονόμηση ενεργείας (φωτοβολταϊκά, αυτόνομα συστήματα κλπ) ξεκίνησε το 2012 το ηλεκτρονικό κατάστημα ledcosmos.gr .

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε μοναδικές τιμές, επιλέγοντας προσεκτικά μία ευρεία γκάμα προϊόντων φωτισμού LED. Η εξειδικευμένοι ομάδα του τεχνικού μας τμήματος εξετάζει όλα μας τα προϊόντα, διασφαλίζοντας την εξαιρετική τους ποιότητα και αξιοπιστία κατασκευής τους.

Κατηγορίες Προϊόντων
ΛΑΜΠΕΣ
ΤΑΙΝΙΕΣ LED
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ
ΣΠΟΤΑΚΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΡΟΦΗΣ


Α. Πολιτική εγγύησης

Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης ενός προϊόντος, εάν υπάρξει πρόβλημα με το προϊόν σας παρέχουμε επισκευή εφόσον αυτή είναι διαθέσιμη ή αντικατάσταση του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να είναι απαλλαγμένο από βλάβες που προκαλούνται από ατύχημα, αμέλεια, κακή χρήση ή φυσιολογική φθορά. Σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης του προβληματικού προϊόντος λόγω μη διαθεσιμότητας ανταλλακτικών ή προϊόντος , τότε υπάρχει η δυνατότητα να προσφερθεί ένα εναλλακτικό προϊόν ή θα εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο. Στην περίπτωση όπου δεν εντοπιστεί κανένα ελάττωμα από το τεχνικό τμήμα μας, το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη και ο πελάτης θα χρεωθεί πέρα από τα έξοδα αποστολής επιπλέον επιβάρυνση για την εξέταση του προϊόντος.

Β. Διαδικασία Επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντων

Απευθύνεστε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, αποστέλλοντας e-mail στο info@ledcosmos.gr ή fax στο 2310684330 περιγράφοντας το πρόβλημα.
Το τεχνικό τμήμα, επικοινωνεί μαζί σας και σας αποστέλλει έγκριση.
Έπειτα από την έγκριση, αποστέλλετε τα ελαττωματικά προϊόντα για έλεγχο συνοδευόμενα με το αντίστοιχο δελτίο αποστολής. Προϊόντα που δε συνοδεύονται με δελτία αποστολής δε γίνονται δεκτά.
Ο χρόνος αντικατάστασης έγκειται από 1-30 ημέρες, ανάλογα τη διαθεσιμότητα.
Ενημερώνεστε για την επιστροφή, αντικατάσταση ή επισκευή των προϊόντων.

Γ. Χρεώσεις

Τα έξοδα τοποθέτησης, αφαίρεσης και επανατοποθέτησης των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.
Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη
Δ. Μη ελαττωματικά προϊόντα

Στην περίπτωση όπου ο πελάτης παραλάβει διαφορετικά προϊόντα από αυτά που έχει παραγγείλει, είτε η παράδοση είναι σε εσφαλμένη ποσότητα, τότε ο πελάτης επικοινωνεί με την εταιρεία και αναφέρει το πρόβλημα. Η εταιρεία δεσμεύεται να αντικαταστήσει / συμπληρώσει την παραγγελία. Στη περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει τα προϊόντα που έχει παραγγείλει τότε τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Η εταιρεία από τη μεριά της, ελέγχει και τα προϊόντα και εκδίδει πιστωτικό τιμολόγιο στα στοιχεία του πελάτη.

*Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Χρονική διάρκεια εγγύησης

Σε όλα τα προϊόντα η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση:

2 χρονιά στα προϊόντα Lychnos*
1 χρόνο στα προϊόντα Osper
Εξαιρούντο οι ταινίες LED (led strips), controller, τροφοδοτικά, όπου η εγγύηση ανέρχεται σε ένα χρόνο

Η ΑΚ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ ΑΠΕ ΑΕ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ:

·Για οποιαδήποτε έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία που προκύπτει από οποιοδήποτε πρόβλημα και ο πελάτης δεν το έχει δηλώσει στην εταιρεία, σύμφωνα με τη διαδικασία.
·Για τεχνικά προβλήματα που έχουν προκληθεί από συνδυασμό προϊόντων της εταιρείας μας, με άλλα μη συμβατά προϊόντα κατά την εγκατάσταση.
·Όλα τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία ηλεκτρολογικού υλικού και η εγκατάσταση αυτών πρέπει να είναι σύμφωνη με τις οδηγίες του κατασκευαστή, επίσης σε κάθε περίπτωση η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384.
Όλα τα επιστρεφόμενα αγαθά ελέγχονται για ζημιές και αυθεντικότητα. Εάν η εταιρία μας ανακαλύψει οποιοδήποτε ελάττωμα, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την αντικατάσταση και επιστροφή προϊόντων προς τον πελάτη. Θα μας βρείτε:

Ώρες καταστήματος Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 688 118

Κεντρικά Γραφεία Ελευθερίας 36
56437 Νικόπολη Θεσσαλονίκη
Δήμος Παύλου Μελά